Aktiviteter

På Humlehaven er der plads til både spontane og planlagte aktiviteter/oplevelser, ligesom vi gør meget ud af de årstidsbestemte arrangementer. Vi fejrer gerne alle årets højtider med alt, hvad det indebærer af forberedelse og hygge.

De daglige aktiviteter

Vi har på Humlehaven valgt at have en aktivitetsmedarbejder ansat, der i det daglige bidrager med planlagte aktiviteter i form af fx. erindringsspil, stolegymnastik, boldspil, brætspil, marmeladelavning osv.

Banko

Tirsdag eftermiddage er der mulighed for beboerne på Humlehaven at deltage i banko når et hold af frivillige kommer og afholder banko. Der betales et beskedent beløb pr plade, men så er der til gengæld også gevinster til alle hver gang. 

Erindringsdans

Erindringsdans er blevet et fast punkt i aktiviteterne på Humlehaven. Hvert forår og efterår afholdes ugentlig erindringsdans, der afsluttes med afdansningsbal. 

Frivillige

Vi har forskellige frivillige tilknyttet på plejehjemmet - de hjælper med at få beboerne ud at gå tur, ved arrangementer, der strikkes/hækles osv. 
Vi kan altid bruge flere, så hvis DU eller en du kender har lyst til at give nogle timer af dig selv til beboerne på plejehjemmet, så kontakt leder Trine Degn.

 

 

Aktiviteter følger kalenderen

På Humlehaven forsøger vi at lave/planlægge aktiviteter, der følger kalenderen.

Således bliver der fx.:
- slået katten af tønden til fastelavn
- lavet aktiviteter der relaterer sig til påske
- sylte i efteråret
osv.

Arrangementer

Du er meget velkommen til at deltage i husets arrangementer. Opslag på infoskærmene i huset annoncerer tydeligt, hvad der foregår hvor og hvornår.

Udflugter

Humlehaven er placeret i en dejlig oase, hvor du er i tæt kontakt med naturen. 

Vores minibus giver os mulighed for at foretage både planlagte og spontane ture i små grupper. 

Som eksempler kan nævnes at vi har været en tur på Egeskov, i Rosengårdscentret, på hyldebærtur osv.

Besøg udefra

Præst

Vi har på Humlehaven en aftale med den lokale præst, der vil komme i huset og holde gudstjeneste. Du vil på infoskærmene i huset kunne se hvornår der er gudstjenester.

Venneforeningen

Humlehavens venner kommer og besøger os. De arrangerer også arrangementer/udflugter som du som beboer vil kunne deltage i.